IKI irgi yra, uzsimerki i visus E ir labai skanus :))) "Masala" <thereisno@mail.com> wrote in message news:hr68n6$g26$1@trimpas.omnitel.net... >O pabandykit fokiska remoulade, majonezas su zolelemis, stikliniuose >sloikieliuose, maximose buna. Man ir mano seimynai skaniausias. > Sloboda irgi geras, patiko. Lietuviski asmeniskai man neskanu. > > > "pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message > news:hr65k4$ash$1@trimpas.omnitel.net... >> virtuvėje beveik nenaudojam majonezo, bet teko ruošti kelis didesnius >> baliukus, tai padažų gamybai prie čipsų būtent to slobodos užpirkau; ir >> kai vėl prisireikė - nebėra. o lietuviški tai kažkokie marmalai, gaila >> pirkti ir išmesti >> >> "Edvinas" <edvinas@darbe.lt> wrote in message >> news:1v8ajdlq15eub.nifsdpnpvdll.dlg@40tude.net... >>> On Tue, 27 Apr 2010 10:23:18 +0300, -o-o- wrote: >>> >>>> tikrai nepastebeta jokio skystimelio, ne viena kart ta balta misraine >>>> daryta. Gal sugedes buvo? >>> >>> Jei mišrainę per vieną dieną suvalgote, tai nepastebėsit. Bet mes >>> mišrainės >>> paprastai iškart nesuvalgome, ji šaldytuve iki kelių dienų pastovi. Tai >>> antrą trečią dieną Vilniaus majonezas būna skysčio pavidale ant dugno... > >