O pabandykit fokiska remoulade, majonezas su zolelemis, stikliniuose sloikieliuose, maximose buna. Man ir mano seimynai skaniausias. Sloboda irgi geras, patiko. Lietuviski asmeniskai man neskanu. "pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message news:hr65k4$ash$1@trimpas.omnitel.net... > virtuvėje beveik nenaudojam majonezo, bet teko ruošti kelis didesnius > baliukus, tai padažų gamybai prie čipsų būtent to slobodos užpirkau; ir > kai vėl prisireikė - nebėra. o lietuviški tai kažkokie marmalai, gaila > pirkti ir išmesti > > "Edvinas" <edvinas@darbe.lt> wrote in message > news:1v8ajdlq15eub.nifsdpnpvdll.dlg@40tude.net... >> On Tue, 27 Apr 2010 10:23:18 +0300, -o-o- wrote: >> >>> tikrai nepastebeta jokio skystimelio, ne viena kart ta balta misraine >>> daryta. Gal sugedes buvo? >> >> Jei mišrainę per vieną dieną suvalgote, tai nepastebėsit. Bet mes >> mišrainės >> paprastai iškart nesuvalgome, ji šaldytuve iki kelių dienų pastovi. Tai >> antrą trečią dieną Vilniaus majonezas būna skysčio pavidale ant dugno...