o geriausiai laikos tai su Hamker salat majonezu. Ten tai daiktas, tik kad tik 10 l kibirais pardavinejamas :) "Edvinas" <edvinas@darbe.lt> wrote in message news:4dptzko7zycz$.5bwz2pb6vur1$.dlg@40tude.net... > On Tue, 27 Apr 2010 10:07:51 +0300, 0.5 B wrote: > >> nu paragavau to jusu Slabaku majonezo, nu ir nieko ten gudraus, toliau >> valgau Vilniaus. Ai, del skonio nesigincysim. > > O sudėties nebandei žiūrėti? Jokių modifikuotų krakmolų, guaro dervų ir > kitų tirštiklių bei standiklių, esančių Vilniaus majoneze. > > Padarai baltą mišrainę su Vilniaus majonezu ir kitą dieną jau majonezas > kaip skystimėlis, matyt tie tirštikliai dėl kažkokių priežasčiau paskysta. > Su sloboda padarėm - nei užuominos apie su laiku skystėjantį majonezą > nebuvo.