Brandinau išpjovą ir nugarinę. Kvapas nenešė į papuvusią, konsistencija irgi. Čia gal labiau psichologiškai atrodė :) p.s. bet skonis ir minkštumas kepant steiką tikrai ženkliai pagerėjo. > o kvapas? Kodėl atrodė papuvusi? ir kurią dalį brandinai? > > "SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message > news:mn.3b627da5c41b65fa.0@gmail.com... >> Bandžiau. Efektas tikrai jaučiasi. Reikia dėti į sandarų maišelį (aš >> naudojau skirtus produktų šaldymui) ir laikyti 1-4 C temperatūroj. Man >> geriausias laikas apie 6-7 dienos. Vėliau pradėjo vaidenti jog mėsa >> papuvusi, nors taip nebuvo. Jautiena ženkliai patamsėja ir pasikeičia >> struktūra. >> >> >>> Buvo pasirodziusi mintis, kad jei noirma tureti minksta, reikalingas >>> brandinimas. >>> >>> Taigi gal placiau papaskotumete kaip brandinama jautiena? :) >> >>