Tema: Re: Jautienos brandinimas
Autorius: Daiva D.
Data: 2010-05-08 13:37:03
Ai nežinau kodėl, bet faktas.
neseniai pirkau ketvirtį paršo, skersto prieš 12 val ir per naktį atvėsinto. Tai tą pačią dieną gamintos mėsos kvapas buvo visai ne delikatesinis, o kitą dieną jau viskas gerai.

"Budulis" <wacher_@takas.lt> wrote in message news:hs218a$dlk$1@trimpas.omnitel.net...
>a syta, kodel taip ?
> gi parshukas para atsistovi, atvesta ir gerai.
> 
> "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message 
> news:hs20j4$d4t$1@trimpas.omnitel.net...
>> Žvėrieną tai būtinai reikia pakabinus vėsioj patalpoj palaikyt.
>> Ne ir bet kokia mėsa per šviežia yra negerai (pasirodo)...
>>
>> "ALORA" <fantazyja@ishseko.de> wrote in message 
>> news:hs13jb$e7l$1@trimpas.omnitel.net...
>>>
>>> pagal idėją, ten turi išsiskirti pieno rūgštis, minkštinanti mėsą.
>>> Mano babcia seniau, pamenu, zuikius "pūdydavo". Bet neatsimenu, nuluptus 
>>> ar
>>> su kailiu, bo labai žiauru būdavo. Žinau tik, kad kamaroj galva į apačią
>>> pakabindavo ir ne vieną dieną jis ten tabaluodavo.
>>>
>>> "tij�nas" <tijunas@gmail.com> wrote in message
>>> news:hs0vuk$8h7$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> gal pabuvus maiselyje suduso? tas kvapas greit pranyksta isemus i 
>>>> "atvira
>>>> erdve"
>>>>
>>>
>>> 
>