Ai nežinau kodėl, bet faktas. neseniai pirkau ketvirtį paršo, skersto prieš 12 val ir per naktį atvėsinto. Tai tą pačią dieną gamintos mėsos kvapas buvo visai ne delikatesinis, o kitą dieną jau viskas gerai. "Budulis" <wacher_@takas.lt> wrote in message news:hs218a$dlk$1@trimpas.omnitel.net... >a syta, kodel taip ? > gi parshukas para atsistovi, atvesta ir gerai. > > "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message > news:hs20j4$d4t$1@trimpas.omnitel.net... >> Žvėrieną tai būtinai reikia pakabinus vėsioj patalpoj palaikyt. >> Ne ir bet kokia mėsa per šviežia yra negerai (pasirodo)... >> >> "ALORA" <fantazyja@ishseko.de> wrote in message >> news:hs13jb$e7l$1@trimpas.omnitel.net... >>> >>> pagal idėją, ten turi išsiskirti pieno rūgštis, minkštinanti mėsą. >>> Mano babcia seniau, pamenu, zuikius "pūdydavo". Bet neatsimenu, nuluptus >>> ar >>> su kailiu, bo labai žiauru būdavo. Žinau tik, kad kamaroj galva į apačią >>> pakabindavo ir ne vieną dieną jis ten tabaluodavo. >>> >>> "tij�nas" <tijunas@gmail.com> wrote in message >>> news:hs0vuk$8h7$1@trimpas.omnitel.net... >>>> gal pabuvus maiselyje suduso? tas kvapas greit pranyksta isemus i >>>> "atvira >>>> erdve" >>>> >>> >>> >