Tema: Re: Jautienos brandinimas
Autorius: Daiva D.
Data: 2010-05-08 00:27:00
Žvėrieną tai būtinai reikia pakabinus vėsioj patalpoj palaikyt.
Ne ir bet kokia mėsa per šviežia yra negerai (pasirodo)...

"ALORA" <fantazyja@ishseko.de> wrote in message news:hs13jb$e7l$1@trimpas.omnitel.net...
> 
> pagal idėją, ten turi išsiskirti pieno rūgštis, minkštinanti mėsą.
> Mano babcia seniau, pamenu, zuikius "pūdydavo". Bet neatsimenu, nuluptus ar 
> su kailiu, bo labai žiauru būdavo. Žinau tik, kad kamaroj galva į apačią 
> pakabindavo ir ne vieną dieną jis ten tabaluodavo.
> 
> "tij�nas" <tijunas@gmail.com> wrote in message 
> news:hs0vuk$8h7$1@trimpas.omnitel.net...
>> gal pabuvus maiselyje suduso? tas kvapas greit pranyksta isemus i "atvira 
>> erdve"
>>
> 
>