Žvėrieną tai būtinai reikia pakabinus vėsioj patalpoj palaikyt. Ne ir bet kokia mėsa per šviežia yra negerai (pasirodo)... "ALORA" <fantazyja@ishseko.de> wrote in message news:hs13jb$e7l$1@trimpas.omnitel.net... > > pagal idėją, ten turi išsiskirti pieno rūgštis, minkštinanti mėsą. > Mano babcia seniau, pamenu, zuikius "pūdydavo". Bet neatsimenu, nuluptus ar > su kailiu, bo labai žiauru būdavo. Žinau tik, kad kamaroj galva į apačią > pakabindavo ir ne vieną dieną jis ten tabaluodavo. > > "tij�nas" <tijunas@gmail.com> wrote in message > news:hs0vuk$8h7$1@trimpas.omnitel.net... >> gal pabuvus maiselyje suduso? tas kvapas greit pranyksta isemus i "atvira >> erdve" >> > >