Tema: Re: Jautienos brandinimas
Autorius: Daiva D.
Data: 2010-05-09 11:18:35
Neteko, ir galiu tuo tik pasidžiaugti :))

"pjezo" <kaminskiukas_trinti_@delfi.lt> wrote in message news:hs4m96$bd4$1@trimpas.omnitel.net...
> skerstuviu niekada valgyt neteko?
> Kada valgoma tai kas dar pries 2-3 valandas kriuksejo, o mesa dedama i puoda/keptuve dar nebuna spejusi net atsalti...
> 
> kaime anksciau pastoviai budavo (kol seneliai augino savus parsus), daugeliui skanu, bet man vien nuo kvapo supykindavo, dar kokias 2-3 dienas i mesa net ziuret negaledavau...
> 
> 
> 
> "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message news:hs3ese$93b$1@trimpas.omnitel.net...
>> Ai nežinau kodėl, bet faktas.
>> neseniai pirkau ketvirtį paršo, skersto prieš 12 val ir per naktį atvėsinto. Tai tą pačią dieną gamintos mėsos kvapas buvo visai ne delikatesinis, o kitą dieną jau viskas gerai.
>> 
>> "Budulis" <wacher_@takas.lt> wrote in message news:hs218a$dlk$1@trimpas.omnitel.net...
>>>a syta, kodel taip ?
>>> gi parshukas para atsistovi, atvesta ir gerai.
>>> 
>>> "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message 
>>> news:hs20j4$d4t$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Žvėrieną tai būtinai reikia pakabinus vėsioj patalpoj palaikyt.
>>>> Ne ir bet kokia mėsa per šviežia yra negerai (pasirodo)...
>>>>
>>>> "ALORA" <fantazyja@ishseko.de> wrote in message 
>>>> news:hs13jb$e7l$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>
>>>>> pagal idėją, ten turi išsiskirti pieno rūgštis, minkštinanti mėsą.
>>>>> Mano babcia seniau, pamenu, zuikius "pūdydavo". Bet neatsimenu, nuluptus 
>>>>> ar
>>>>> su kailiu, bo labai žiauru būdavo. Žinau tik, kad kamaroj galva į apačią
>>>>> pakabindavo ir ne vieną dieną jis ten tabaluodavo.
>>>>>
>>>>> "tij�nas" <tijunas@gmail.com> wrote in message
>>>>> news:hs0vuk$8h7$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>> gal pabuvus maiselyje suduso? tas kvapas greit pranyksta isemus i 
>>>>>> "atvira
>>>>>> erdve"
>>>>>>
>>>>>
>>>>> 
>>>