Neteko, ir galiu tuo tik pasidžiaugti :)) "pjezo" <kaminskiukas_trinti_@delfi.lt> wrote in message news:hs4m96$bd4$1@trimpas.omnitel.net... > skerstuviu niekada valgyt neteko? > Kada valgoma tai kas dar pries 2-3 valandas kriuksejo, o mesa dedama i puoda/keptuve dar nebuna spejusi net atsalti... > > kaime anksciau pastoviai budavo (kol seneliai augino savus parsus), daugeliui skanu, bet man vien nuo kvapo supykindavo, dar kokias 2-3 dienas i mesa net ziuret negaledavau... > > > > "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message news:hs3ese$93b$1@trimpas.omnitel.net... >> Ai nežinau kodėl, bet faktas. >> neseniai pirkau ketvirtį paršo, skersto prieš 12 val ir per naktį atvėsinto. Tai tą pačią dieną gamintos mėsos kvapas buvo visai ne delikatesinis, o kitą dieną jau viskas gerai. >> >> "Budulis" <wacher_@takas.lt> wrote in message news:hs218a$dlk$1@trimpas.omnitel.net... >>>a syta, kodel taip ? >>> gi parshukas para atsistovi, atvesta ir gerai. >>> >>> "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message >>> news:hs20j4$d4t$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Žvėrieną tai būtinai reikia pakabinus vėsioj patalpoj palaikyt. >>>> Ne ir bet kokia mėsa per šviežia yra negerai (pasirodo)... >>>> >>>> "ALORA" <fantazyja@ishseko.de> wrote in message >>>> news:hs13jb$e7l$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> >>>>> pagal idėją, ten turi išsiskirti pieno rūgštis, minkštinanti mėsą. >>>>> Mano babcia seniau, pamenu, zuikius "pūdydavo". Bet neatsimenu, nuluptus >>>>> ar >>>>> su kailiu, bo labai žiauru būdavo. Žinau tik, kad kamaroj galva į apačią >>>>> pakabindavo ir ne vieną dieną jis ten tabaluodavo. >>>>> >>>>> "tij�nas" <tijunas@gmail.com> wrote in message >>>>> news:hs0vuk$8h7$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>> gal pabuvus maiselyje suduso? tas kvapas greit pranyksta isemus i >>>>>> "atvira >>>>>> erdve" >>>>>> >>>>> >>>>> >>>