a syta, kodel taip ? gi parshukas para atsistovi, atvesta ir gerai. "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message news:hs20j4$d4t$1@trimpas.omnitel.net... > Žvėrieną tai būtinai reikia pakabinus vėsioj patalpoj palaikyt. > Ne ir bet kokia mėsa per šviežia yra negerai (pasirodo)... > > "ALORA" <fantazyja@ishseko.de> wrote in message > news:hs13jb$e7l$1@trimpas.omnitel.net... >> >> pagal idėją, ten turi išsiskirti pieno rūgštis, minkštinanti mėsą. >> Mano babcia seniau, pamenu, zuikius "pūdydavo". Bet neatsimenu, nuluptus >> ar >> su kailiu, bo labai žiauru būdavo. Žinau tik, kad kamaroj galva į apačią >> pakabindavo ir ne vieną dieną jis ten tabaluodavo. >> >> "tij�nas" <tijunas@gmail.com> wrote in message >> news:hs0vuk$8h7$1@trimpas.omnitel.net... >>> gal pabuvus maiselyje suduso? tas kvapas greit pranyksta isemus i >>> "atvira >>> erdve" >>> >> >>