Tema: Re: Jautienos brandinimas
Autorius: Alijosius
Data: 2010-05-07 16:31:05
Tikrai taip, su kailiu. Pakol 'kirmėlės iš akių lįst pradės". :)
Šitaip ilgai žiemot gali mėsa - tebedarom ir dabar.

"ALORA" <fantazyja@ishseko.de> wrote in message 
news:hs13jb$e7l$1@trimpas.omnitel.net...
>
> pagal idėją, ten turi išsiskirti pieno rūgštis, minkštinanti mėsą.
> Mano babcia seniau, pamenu, zuikius "pūdydavo". Bet neatsimenu, nuluptus 
> ar su kailiu, bo labai žiauru būdavo. Žinau tik, kad kamaroj galva į 
> apačią pakabindavo ir ne vieną dieną jis ten tabaluodavo.
>
> "tij?nas" <tijunas@gmail.com> wrote in message 
> news:hs0vuk$8h7$1@trimpas.omnitel.net...
>> gal pabuvus maiselyje suduso? tas kvapas greit pranyksta isemus i "atvira 
>> erdve"
>>
>
>