Tema: Re: Jautienos brandinimas
Autorius: tijūnas
Data: 2010-05-07 15:09:56
gal pabuvus maiselyje suduso? tas kvapas greit pranyksta isemus i "atvira 
erdve"

"SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message 
news:mn.3b787da5b89c0ec0.0@gmail.com...
> Brandinau išpjovą ir nugarinę. Kvapas nenešė į papuvusią, konsistencija 
> irgi. Čia gal labiau psichologiškai atrodė :)
>
> p.s. bet skonis ir minkštumas kepant steiką tikrai ženkliai pagerėjo.
>
>> o kvapas? Kodėl atrodė papuvusi? ir kurią dalį brandinai?
>>
>> "SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message 
>> news:mn.3b627da5c41b65fa.0@gmail.com...
>>> Bandžiau. Efektas tikrai jaučiasi. Reikia dėti į sandarų maišelį (aš 
>>> naudojau skirtus produktų šaldymui) ir laikyti 1-4 C temperatūroj. Man 
>>> geriausias laikas apie 6-7 dienos. Vėliau pradėjo vaidenti jog mėsa 
>>> papuvusi, nors taip nebuvo. Jautiena ženkliai patamsėja ir pasikeičia 
>>> struktūra.
>>>
>>>
>>>> Buvo pasirodziusi mintis, kad jei noirma tureti minksta, reikalingas 
>>>> brandinimas.
>>>>
>>>> Taigi gal placiau papaskotumete kaip brandinama jautiena? :)
>>>
>>>
>
>