gal pabuvus maiselyje suduso? tas kvapas greit pranyksta isemus i "atvira erdve" "SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message news:mn.3b787da5b89c0ec0.0@gmail.com... > Brandinau išpjovą ir nugarinę. Kvapas nenešė į papuvusią, konsistencija > irgi. Čia gal labiau psichologiškai atrodė :) > > p.s. bet skonis ir minkštumas kepant steiką tikrai ženkliai pagerėjo. > >> o kvapas? Kodėl atrodė papuvusi? ir kurią dalį brandinai? >> >> "SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message >> news:mn.3b627da5c41b65fa.0@gmail.com... >>> Bandžiau. Efektas tikrai jaučiasi. Reikia dėti į sandarų maišelį (aš >>> naudojau skirtus produktų šaldymui) ir laikyti 1-4 C temperatūroj. Man >>> geriausias laikas apie 6-7 dienos. Vėliau pradėjo vaidenti jog mėsa >>> papuvusi, nors taip nebuvo. Jautiena ženkliai patamsėja ir pasikeičia >>> struktūra. >>> >>> >>>> Buvo pasirodziusi mintis, kad jei noirma tureti minksta, reikalingas >>>> brandinimas. >>>> >>>> Taigi gal placiau papaskotumete kaip brandinama jautiena? :) >>> >>> > >