Tai ji vokiečių gamybos? Yra angliškas manualas? On 2010.10.14 11:04, solara wrote: > Šis postas labiau tiktų į skyrelį omnitel.tinginiai, bet kadangi tokio > nėra antras pagal eilę šis :) > > Taigi jau kuris laikas turiu šią mašiną - Unold-68211 > http://www.amazon.de/Unold-68211-Backmeister-Brotbackautomat-Joghurt/dp/B0016KCT16/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1287039093&sr=8-5 > > > iš čia ir pirktas, su parsiuntimu kainavo 385 lt. > > Na ką,,, > esu patenkinta kaip slyva ;) > > Ką bekepčiau, viskas gaunasi. > Pastangų minimumas, > Dirba tyliai. > Indų po visko plauti praktiškai nereikia :). > > Turi programą ir kepimui su raugu - kildina 12 val. > > Iš papildomų funkcijų bandžiau išsivirti ryžius - nepataikiau su > vandens/ryžių proporcijom, ir mano supratimu buvo pervirę . Reikės dar > tobulintis. > (suprantu, čia jau tikri gurmanai neišlaikę prunkščia :)) > Personaliai man labai naudinga galimybė virti uogienę - visas sodo > gėrybes ar apvytusius vaisius - pasmulkini, tam puodan, įpili cukraus, > ir už 1 val 20 min ragauji. Nei maišyt, prie puodo stovėt, nei > prisvilusio puodo gramdyt... > > Jogurto dar neteko gaminti, na o mėsai ir daržovėms kažkaip tradiciniai > gaminimo būdai arčiau dūšios :) > > Taigi , Kalėdos ne už kalnų, jei kokią uošvienę pamaloninti norite - > žinokit liksit labai įvertinti :) > Priedo galite pridėti knygutę - neseniai pasirodžiusi prekyboje > http://www.delona.lt/356,receptu-knyga-kepame-duona-namuose-.html > Pradedantiesiems labai geras manualas.