ryzius ar uogiene virt duonkepeje mano manymu yra tas pats, kaip tai daryt puode orkaiteje. Principas analogiskas, tik turis kitas. Marketinginiai triukai, be jokios naudos. "solara" <solara2u@gmail.com> wrote in message news:i96din$3pi$1@trimpas.omnitel.net... > Iš papildomų funkcijų bandžiau išsivirti ryžius - nepataikiau su > vandens/ryžių proporcijom, ir mano supratimu buvo pervirę . Reikės dar > tobulintis. > (suprantu, čia jau tikri gurmanai neišlaikę prunkščia :)) > Personaliai man labai naudinga galimybė virti uogienę - visas sodo gėrybes > ar apvytusius vaisius - pasmulkini, tam puodan, įpili cukraus, ir už 1 val > 20 min ragauji. Nei maišyt, prie puodo stovėt, nei prisvilusio puodo > gramdyt... > > Jogurto dar neteko gaminti, na o mėsai ir daržovėms kažkaip tradiciniai > gaminimo būdai arčiau dūšios :) > >