Jundos nurodytas receptas yra čia: http://www.delona.lt/rudenine-moliugu-duona,88.html ten naudojamas toks savotiškas mato vienetas "puodelis". Norėdama išvengti suderinamumo problemų, visus produktus seikėjau tuo pačiu puodeliu, o mieles dėjau pagal miltų kiekį. Turbūt mano puodelis buvo teisingas, nes gavau 2 kepaliukus, kurie galėtų iškepti per 30 min. Tiesa, vietoj džiovintų mielių ėmiau šlapias ir vietoj džiovinto svogūno - žalią, pakepintą ant mažai aliejaus su druska ir sumaišytą su šaukštu sausai kepintų pievagrybių (skysčio pertekliui sugerti). Petražolės ir svogūnų laiškai - šaldyti. Ir miltų reikia 3 (+1) puodelio, nors gal čia mano miltai tokie. Rezultatas patiko :) Tikrai labai puri ir drėgna, bet nesuzmekusi duonelė. Daug terlionės su moliūgu, bet šiaip procesas gana greitas. Kitąkart, manau, darysiu iš šios tešlos bandeles, ne duoną. "Junda" <junda@dtiltas.lt> wrote in message news:i9v5l9$bi9$1@trimpas.omnitel.net... > Papasakosi apie rezultatus. Aš vakar netyčia atradau eksperimentiniu būdu > idealaus batono/sumuštinių duonos receptą ir esu baisiausiai patenkinta > dabar.