del uogienes klysti siek tiek. verdant uogiene duonkepej, esminis skirtumas nuo orkaites - uogienes maisyt nereikia, duonkepe pati ismaiso :) "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message news:i98peq$l4f$1@trimpas.omnitel.net... > ryzius ar uogiene virt duonkepeje mano manymu yra tas pats, kaip tai daryt puode orkaiteje. Principas analogiskas, tik > turis kitas. Marketinginiai triukai, be jokios naudos. > > "solara" <solara2u@gmail.com> wrote in message news:i96din$3pi$1@trimpas.omnitel.net... >> Iš papildomų funkcijų bandžiau išsivirti ryžius - nepataikiau su >> vandens/ryžių proporcijom, ir mano supratimu buvo pervirę . Reikės dar >> tobulintis. >> (suprantu, čia jau tikri gurmanai neišlaikę prunkščia :)) >> Personaliai man labai naudinga galimybė virti uogienę - visas sodo gėrybes >> ar apvytusius vaisius - pasmulkini, tam puodan, įpili cukraus, ir už 1 val >> 20 min ragauji. Nei maišyt, prie puodo stovėt, nei prisvilusio puodo >> gramdyt... >> >> Jogurto dar neteko gaminti, na o mėsai ir daržovėms kažkaip tradiciniai >> gaminimo būdai arčiau dūšios :) >> >>