Obuoliene orkaineje (ir maisyti nereikia) - gaunasi raudonos spalvos, skani ir gerai lendanti. Ir nerugsta :) Bet tai tokiu ilgai virtu uogieniu kokia maistine verte? Cukrus kita forma ir tiek. "solara" <solara2u@gmail.com> wrote in message news:i9901j$vjl$1@trimpas.omnitel.net... > niekas čia nekalba puskibirį :) > > žinoma kad čia daiktas ne masiniam rudeninio derliaus apdorojimui ir > konservavimui, o tik greitam suvartojimui :) > va praeitą savaitgalį uošvienė įdėjo porą litrų slyvų. žalių mes jų beveik > nevalgom (bet niekas neklausia, tenka vežtis :)) > o išvirtos suėjo migom. Šį savaitgalį suvirsiu obuolius, kurių jau > papuvusių/pavytusių/praradusių prekinę išvaizdą prisikaupė. > Gausis 1-2 ltr obuolienės kuri savaitės bėgyje bus suvartota. > > ir išvis pagrindinė paskirtis ir funkcija yra duonos kepimas, visa > kita -tik 'nice to have' , ir tai ne kiekvienam reikalinga > > > "bzik" <bzik@bzik.bzik> parašė naujienų > news:i98tv2$sbk$1@trimpas.omnitel.net... >> nebent turguj nusipirkus litra uogu taip zaist. Idomu kiek tektu >> puskibiri ar daugiau virt. >> Ryzius spiziniam puode nemaisant galima isvirt. >> >>