niekas čia nekalba puskibirį :) žinoma kad čia daiktas ne masiniam rudeninio derliaus apdorojimui ir konservavimui, o tik greitam suvartojimui :) va praeitą savaitgalį uošvienė įdėjo porą litrų slyvų. žalių mes jų beveik nevalgom (bet niekas neklausia, tenka vežtis :)) o išvirtos suėjo migom. Šį savaitgalį suvirsiu obuolius, kurių jau papuvusių/pavytusių/praradusių prekinę išvaizdą prisikaupė. Gausis 1-2 ltr obuolienės kuri savaitės bėgyje bus suvartota. ir išvis pagrindinė paskirtis ir funkcija yra duonos kepimas, visa kita -tik 'nice to have' , ir tai ne kiekvienam reikalinga "bzik" <bzik@bzik.bzik> parašė naujienų news:i98tv2$sbk$1@trimpas.omnitel.net... > nebent turguj nusipirkus litra uogu taip zaist. Idomu kiek tektu puskibiri > ar daugiau virt. > Ryzius spiziniam puode nemaisant galima isvirt. > >