I rūšies arba aukščiausios (550D), tik ne visokius extra, karališkus ir pan., nes manau neiškils. On 2010.10.16 12:32, ALORA wrote: > o kokius miltus imtum tokiai duonai? > > "Junda" <junda@dtiltas.lt> wrote in message > news:i9bm97$pvg$1@trimpas.omnitel.net... >> Labai neblogai, jau ne sykį diskutuota. Aš nesu didelė meistrė, >> naudoju sausą raugą, bet kolegės rauginasi savo firminius ir sėkmingai >> kepa. >> >> Mane labiau domina, ar kas nors jau kepė šitą moliūgų duoną duonkepėje: >> http://www.delona.lt/rudenine-moliugu-duona,88.html >> >> >> >> On 2010.10.15 13:41, AS wrote: >>> Kadangi apie duonkepe ir rauga, tai idomu suzinoti, kaip ten joje >>> reikalai >>> su rugine duona? >>> >>> >>