Tema: Re: Duonkepë. Atsiliepimas
Autorius: Junda
Data: 2010-10-16 13:43:30
I rūšies arba aukščiausios (550D), tik ne visokius extra, karališkus ir 
pan., nes manau neiškils.


On 2010.10.16 12:32, ALORA wrote:
> o kokius miltus imtum tokiai duonai?
>
> "Junda" <junda@dtiltas.lt> wrote in message
> news:i9bm97$pvg$1@trimpas.omnitel.net...
>> Labai neblogai, jau ne sykį diskutuota. Aš nesu didelė meistrė,
>> naudoju sausą raugą, bet kolegės rauginasi savo firminius ir sėkmingai
>> kepa.
>>
>> Mane labiau domina, ar kas nors jau kepė šitą moliūgų duoną duonkepėje:
>> http://www.delona.lt/rudenine-moliugu-duona,88.html
>>
>>
>>
>> On 2010.10.15 13:41, AS wrote:
>>> Kadangi apie duonkepe ir rauga, tai idomu suzinoti, kaip ten joje
>>> reikalai
>>> su rugine duona?
>>>
>>>
>>