Tai tu kepei duonkepėj? Nuotrauką prašom. On 2010.10.26 16:33, ALORA wrote: > Jundos nurodytas receptas yra čia: > http://www.delona.lt/rudenine-moliugu-duona,88.html > > ten naudojamas toks savotiškas mato vienetas "puodelis". Norėdama > išvengti suderinamumo problemų, visus produktus seikėjau tuo pačiu > puodeliu, o mieles dėjau pagal miltų kiekį. Turbūt mano puodelis buvo > teisingas, nes gavau 2 kepaliukus, kurie galėtų iškepti per 30 min. > Tiesa, vietoj džiovintų mielių ėmiau šlapias ir vietoj džiovinto svogūno > - žalią, pakepintą ant mažai aliejaus su druska ir sumaišytą su šaukštu > sausai kepintų pievagrybių (skysčio pertekliui sugerti). Petražolės ir > svogūnų laiškai - šaldyti. Ir miltų reikia 3 (+1) puodelio, nors gal čia > mano miltai tokie. > > Rezultatas patiko :) Tikrai labai puri ir drėgna, bet nesuzmekusi > duonelė. Daug terlionės su moliūgu, bet šiaip procesas gana greitas. > Kitąkart, manau, darysiu iš šios tešlos bandeles, ne duoną. > > "Junda" <junda@dtiltas.lt> wrote in message > news:i9v5l9$bi9$1@trimpas.omnitel.net... >> Papasakosi apie rezultatus. Aš vakar netyčia atradau eksperimentiniu >> būdu idealaus batono/sumuštinių duonos receptą ir esu baisiausiai >> patenkinta dabar. > >