scukko. tai kaip daba jaustis dar nepusryciavus? "Seitan" <seitan@legacysystems_trinti.org> wrote in message news:invu7i$hkq$1@trimpas.omnitel.net... > patikrintas variantas, - imi kiauliuko shonine, papoji smilkiai, meti I > keptuve, lydai, kol beveik neliks tauku. metu smuliai kapotus svogunus, > druska ir juodus maltus piprus. paskrudini kokias 5min. dedi I inda ir > shaldai kambario temperaturoje. tada dedi I shaldytuva. paskui tepi ant > duonos ir valgai su marinuotu agurku. > > > "trickyvic" wrote in message news:inve8e$2t8$1@trimpas.omnitel.net... > > Sveiki, gal kas galit pasidalinti PATIKRINTU metodu, kaip gaminasi > tepami spirgiai ar skvarkes ar kas kaip juos vadina. > Ty kokia kriukses dali imti ( sakykim papilve riebi tiktu?) prieskoniai > ir ttt.