Sudyta lyg ir turetu buti, bet pagrinde su sudyta kiauliena esu susidures UK, Lietuvoje kazkaip neteko ( sneku apie parduotuves) Night wrote: > Va ties sita vieta man visalaik kyla klausimas "imi kiauliuko shonine" - saltai rykyta? Karstai rukyta? > sudyta (ar buna is viso)? zalia? :) > > "Seitan" <seitan@legacysystems_trinti.org> wrote in news:invu7i$hkq$1@trimpas.omnitel.net: > >> patikrintas variantas, - imi kiauliuko shonine, papoji smilkiai, meti I >> keptuve, lydai, kol beveik neliks tauku. metu smuliai kapotus svogunus, >> druska ir juodus maltus piprus. paskrudini kokias 5min. dedi I inda ir >> shaldai kambario temperaturoje. tada dedi I shaldytuva. paskui tepi ant >> duonos ir valgai su marinuotu agurku. >> >> >> "trickyvic" wrote in message news:inve8e$2t8$1@trimpas.omnitel.net... >> >> Sveiki, gal kas galit pasidalinti PATIKRINTU metodu, kaip gaminasi >> tepami spirgiai ar skvarkes ar kas kaip juos vadina. >> Ty kokia kriukses dali imti ( sakykim papilve riebi tiktu?) prieskoniai >> ir ttt. >> >