varai i norfa (paskutinisyk mateu bazej) ir perki graikiska iogurta. bilekur perki zalia mu arba marge (gali ir bilekoki, tik nezinau kaip tau pavyks namie pasterizuot ji 130-150 temperatura ir atsaldyt ji iskart). vienam litrui pieno - ~200g iogurto. (paskui tiksliai pasidarysi pagal skoni) laikai 12-24 val kambary vesiai ir tamsiai. (geriausiai skliapas tinka). gauni iogurta, kuri patartina laikyt saldytuve. tai va. gauta iogrta skiedi mineraliniu vandeniu. vietinis armenas sako, kad geriau uz borzomi nieko ner, bet man asmeniskai labai tinka ir druskininku rasa. galima skiest ir vandeniu, pageidautina sulinio ar saltinio ir det idomesnes druskos - himalaju pvz. -- T "Yvl" <chiornyj@bumer.lt> wrote in message news:irlnj4$9bf$1@trimpas.omnitel.net... > vakar uzragavau. patiko. kaina nelabai patiko. kaip namie jy gamint?