Tema: Re: Kas te sake airana namie daro?
Autorius: tranzoo
Data: 2011-05-27 09:28:52
varai i norfa (paskutinisyk mateu bazej) ir perki graikiska iogurta. bilekur 
perki zalia mu arba marge (gali ir bilekoki, tik nezinau kaip tau pavyks 
namie pasterizuot ji 130-150 temperatura ir atsaldyt ji iskart). vienam 
litrui pieno - ~200g iogurto. (paskui tiksliai pasidarysi pagal skoni) 
laikai 12-24 val kambary vesiai ir tamsiai. (geriausiai skliapas tinka). 
gauni iogurta, kuri patartina laikyt saldytuve.

tai va. gauta iogrta skiedi mineraliniu vandeniu. vietinis armenas sako, kad 
geriau uz borzomi nieko ner, bet man asmeniskai labai tinka ir druskininku 
rasa.

galima skiest ir vandeniu, pageidautina sulinio ar saltinio ir det idomesnes 
druskos - himalaju pvz.

--
T


"Yvl" <chiornyj@bumer.lt> wrote in message 
news:irlnj4$9bf$1@trimpas.omnitel.net...
> vakar uzragavau. patiko. kaina nelabai patiko. kaip namie jy gamint?