aha, tai visgi su riaženka nebuvo toks blogas įtarimas :) "tranzoo" <laisku@nera.net> wrote in message news:irngb4$5kl$1@trimpas.omnitel.net... > varai i norfa (paskutinisyk mateu bazej) ir perki graikiska iogurta. bilekur perki zalia mu arba marge (gali ir bilekoki, tik > nezinau kaip tau pavyks namie pasterizuot ji 130-150 temperatura ir atsaldyt ji iskart). vienam litrui pieno - ~200g iogurto. > (paskui tiksliai pasidarysi pagal skoni) laikai 12-24 val kambary vesiai ir tamsiai. (geriausiai skliapas tinka). gauni iogurta, > kuri patartina laikyt saldytuve. > > tai va. gauta iogrta skiedi mineraliniu vandeniu. vietinis armenas sako, kad geriau uz borzomi nieko ner, bet man asmeniskai labai > tinka ir druskininku rasa. > > galima skiest ir vandeniu, pageidautina sulinio ar saltinio ir det idomesnes druskos - himalaju pvz. > > -- > T > > > "Yvl" <chiornyj@bumer.lt> wrote in message news:irlnj4$9bf$1@trimpas.omnitel.net... >> vakar uzragavau. patiko. kaina nelabai patiko. kaip namie jy gamint? >