gut, reik pirgt "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message news:irqa5a$sqd$1@trimpas.omnitel.net... > todel kad is himalaju nuble ir ruzava, dzin kad niekuo nesiskiria nuo > ipartos ukrainietiskos akmnes drusko,s bet uz tai is gimalaju > 499 wrote: >> himalaju druska, kuom ji ipatinga? >> >> "tranzoo" <laisku@nera.net> wrote in message >> news:irngb4$5kl$1@trimpas.omnitel.net... >>> varai i norfa (paskutinisyk mateu bazej) ir perki graikiska iogurta. >>> bilekur perki zalia mu arba marge (gali ir bilekoki, tik nezinau kaip >>> tau pavyks namie pasterizuot ji 130-150 temperatura ir atsaldyt ji >>> iskart). vienam litrui pieno - ~200g iogurto. (paskui tiksliai >>> pasidarysi pagal skoni) laikai 12-24 val kambary vesiai ir tamsiai. >>> (geriausiai skliapas tinka). gauni iogurta, kuri patartina laikyt >>> saldytuve. >>> >>> tai va. gauta iogrta skiedi mineraliniu vandeniu. vietinis armenas sako, >>> kad geriau uz borzomi nieko ner, bet man asmeniskai labai tinka ir >>> druskininku rasa. >>> >>> galima skiest ir vandeniu, pageidautina sulinio ar saltinio ir det >>> idomesnes druskos - himalaju pvz. >>> >>> -- >>> T >>> >>> >>> "Yvl" <chiornyj@bumer.lt> wrote in message >>> news:irlnj4$9bf$1@trimpas.omnitel.net... >>>> vakar uzragavau. patiko. kaina nelabai patiko. kaip namie jy gamint? >>>