todel kad is himalaju nuble ir ruzava, dzin kad niekuo nesiskiria nuo ipartos ukrainietiskos akmnes drusko,s bet uz tai is gimalaju 499 wrote: > himalaju druska, kuom ji ipatinga? > > "tranzoo" <laisku@nera.net> wrote in message > news:irngb4$5kl$1@trimpas.omnitel.net... >> varai i norfa (paskutinisyk mateu bazej) ir perki graikiska iogurta. >> bilekur perki zalia mu arba marge (gali ir bilekoki, tik nezinau kaip >> tau pavyks namie pasterizuot ji 130-150 temperatura ir atsaldyt ji >> iskart). vienam litrui pieno - ~200g iogurto. (paskui tiksliai >> pasidarysi pagal skoni) laikai 12-24 val kambary vesiai ir tamsiai. >> (geriausiai skliapas tinka). gauni iogurta, kuri patartina laikyt >> saldytuve. >> >> tai va. gauta iogrta skiedi mineraliniu vandeniu. vietinis armenas >> sako, kad geriau uz borzomi nieko ner, bet man asmeniskai labai tinka >> ir druskininku rasa. >> >> galima skiest ir vandeniu, pageidautina sulinio ar saltinio ir det >> idomesnes druskos - himalaju pvz. >> >> -- >> T >> >> >> "Yvl" <chiornyj@bumer.lt> wrote in message >> news:irlnj4$9bf$1@trimpas.omnitel.net... >>> vakar uzragavau. patiko. kaina nelabai patiko. kaip namie jy gamint? >>