Tema: Re: Kas te sake airana namie daro?
Autorius: trickyvic
Data: 2011-05-28 11:01:46
todel kad is himalaju nuble ir ruzava, dzin kad niekuo nesiskiria nuo 
ipartos ukrainietiskos akmnes drusko,s bet uz tai is gimalaju
499 wrote:
> himalaju druska, kuom ji ipatinga?
> 
> "tranzoo" <laisku@nera.net> wrote in message 
> news:irngb4$5kl$1@trimpas.omnitel.net...
>> varai i norfa (paskutinisyk mateu bazej) ir perki graikiska iogurta. 
>> bilekur perki zalia mu arba marge (gali ir bilekoki, tik nezinau kaip 
>> tau pavyks namie pasterizuot ji 130-150 temperatura ir atsaldyt ji 
>> iskart). vienam litrui pieno - ~200g iogurto. (paskui tiksliai 
>> pasidarysi pagal skoni) laikai 12-24 val kambary vesiai ir tamsiai. 
>> (geriausiai skliapas tinka). gauni iogurta, kuri patartina laikyt 
>> saldytuve.
>>
>> tai va. gauta iogrta skiedi mineraliniu vandeniu. vietinis armenas 
>> sako, kad geriau uz borzomi nieko ner, bet man asmeniskai labai tinka 
>> ir druskininku rasa.
>>
>> galima skiest ir vandeniu, pageidautina sulinio ar saltinio ir det 
>> idomesnes druskos - himalaju pvz.
>>
>> -- 
>> T
>>
>>
>> "Yvl" <chiornyj@bumer.lt> wrote in message 
>> news:irlnj4$9bf$1@trimpas.omnitel.net...
>>> vakar uzragavau. patiko. kaina nelabai patiko. kaip namie jy gamint?
>>