nu darkarta perklausiau. reikia vesiai ir tamsiai laikyt, nes kitaip gausis paprastas jogurtas. -- T "Lcd" <lzd@takas.lt> wrote in message news:is3itd$k0e$1@trimpas.omnitel.net... > Siek tiek konkreciu rekomendacija. > Tinka bet koks pienas. Bet geriausia kaiminis. > Taisykle - kuo daugiau baltymu, tuo geresnis jogurtas. > > Zakvaske - jogurtas be priedu su gyvomis bakterijomis (pavyzdziui, > dobilas). > > Piena uzviriname ir vesiname iki 42 laipsniu temperaturos (grieztai). Tada > litrui imaisome pora saukstu jogurto. Laikome siltai (reikia kad ta > mineta temperatura ir issilaikytu kuo ilgiau). > INDO nejudiname. Po 4-7 val turime puiku produkta. > > Jei indai nesvarus ar pienas neuzvirintas tai gausis rugpienis. Rugpienis > gausis ir jei neislaikysite temperaturos pildami. > > Kas tingite tai buna elektrines jogurtines. > > Tikra jogurta po to galima dar nukosti per marle. > Dar skanesnis jogurtas vietoje paprasto pieno imant ta lydyta (sutinta > piena) tik deja jo pirkti pas mus nera:)) > >