sakei, nesakei...buvo sunku ir tiek...:) o vat tavo atsakymas del perkaitinimo gal ir yra priezastis..bet nezinau ar noresiu vel bandyti sia procedura..:) "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message news:iuf1op$tu7$1@trimpas.omnitel.net... > tai daba tau nuostolius atlyginti, ar kaip? :) > > gal baltymus perkaitinai.. be to, aš ir nesakiau, kad tai lengvas > receptas. Jis gal labiau netikėtas ir, kaip minėjau, jis netinka, kai > norisi kažko tradiciškai saldaus. Man asmeniškai patinka labai > bazilikiškas skonis, laimas priduoda tam tikros karstelėjusios rūgštelės. > prie šitų ledų netiks pyragas ar plakta grietinėlė (mano galva), bet > braškės su išlaikytu (tirštu) balzamiku pats tas. gal dar tiktų su labai > juodo ir kartaus šokolado padažu ar glaistu. > > 8 šakelės buvo recepte, greičiausiai tai parduotuvinio baziliko šakelės, > ant kurių yra 5-6 lapai ;) žodžiu, baziliko turi būti daug ir jis turi > jaustis > > "Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> wrote in message > news:iuevdh$q11$1@trimpas.omnitel.net... >> ALORA, na ir pabadziau as uzvakar sumakaluot tuos tavo ledus su >> limetemis..:)...supratau, kad konditerija nera man sitprioji puse: >> pilvas, sienos ir langas aptaskytas kiaushiniu baltymais, aplink kruvos >> neshvariu indu indeliu, bliudeliu ir voneliu...tikrai sux..:) darbo daug >> ir atsakingo..na bet uzsaldziau as juos..skonis idomus, tikrai >> gurmaniskai..gal baziliko skonis kiek per stiprus..deciau maziau..nelabai >> supratau ka reiskia to 8 sakeles, bet gavosi tikrai nemaza sauja tu >> lapeliu... >> O kas labaiusiai nepatiko - kazkodel jaucias toks miltingumas, nezinau >> net kaip issireikst...toks jausmas kad miltu deta ar ko...Idomu ka ne >> taip dariau? > >