Dziaugsiuos, jei kam nors tai pravers :) Viska supilstau i paprasciausius uzsukamus stiklainius ir butelius - Lenkijoje kitu nera. Pamirsau tik parasyti, kad dangtelius kelioms minutems imetu i verdanti vandeni (lenkai po to dar i kiekviena ipyla siekt tiek spirito ir padegia, bet man per daug darbo ;)) Dar pamirsau, kad gervuogiu acta galima padaryti :) Yra tokiu greitu receptu, kur kaip pagrindas naudojamas vyno actas. Avieciu actas tai labai skanus :) Siemet bandysiu ji nugarinti ir padaryti toki a la actini avieciu padaza/sirupa, kaip buna parduotuvese tokiu tirstu balzaminio acto padazu. "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message news:jvfkar$u0o$1@trimpas.omnitel.net... | wow, čia jau visas pradžiamokslis :) O kuo uždarineji? | | "Dautarte" <dautarteISMESTI@gmail.com> wrote in message news:jvepfc$f7o$1@trimpas.omnitel.net... | > Niekada po ranka nebuvo tiek gervuogiu, todel savarankiskai isbandytu | > receptu nebus, tik idejos. Viska teko ragauti - skanu. Neturiu daug laiko | > rasyti, todel jei bus klausimu, klauskite. | |