stipriai tu cia apie vilniecius.. "Dautarte" <dautarteISMESTI@gmail.com> wrote in message news:jvg45d$fci$1@trimpas.omnitel.net... > Dziaugsiuos, jei kam nors tai pravers :) > Viska supilstau i paprasciausius uzsukamus stiklainius ir butelius - > Lenkijoje kitu nera. > Pamirsau tik parasyti, kad dangtelius kelioms minutems imetu i verdanti > vandeni (lenkai po to dar i kiekviena ipyla siekt tiek spirito ir padegia, > bet man per daug darbo ;)) > > Dar pamirsau, kad gervuogiu acta galima padaryti :) Yra tokiu greitu > receptu, kur kaip pagrindas naudojamas vyno actas. Avieciu actas tai labai > skanus :) Siemet bandysiu ji nugarinti ir padaryti toki a la actini > avieciu > padaza/sirupa, kaip buna parduotuvese tokiu tirstu balzaminio acto padazu. > > > "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message > news:jvfkar$u0o$1@trimpas.omnitel.net... > | wow, čia jau visas pradžiamokslis :) O kuo uždarineji? > | > | "Dautarte" <dautarteISMESTI@gmail.com> wrote in message > news:jvepfc$f7o$1@trimpas.omnitel.net... > | > Niekada po ranka nebuvo tiek gervuogiu, todel savarankiskai isbandytu > | > receptu nebus, tik idejos. Viska teko ragauti - skanu. Neturiu daug > laiko > | > rasyti, todel jei bus klausimu, klauskite. > | > | >