jo, bet tu neteigi, kad degustatoriai ir bullshit, ir babkiu rinkimo masina. Tau tiesiog tai neidomu, bet tai ne tas pats. Dex bzik wrote: > Realybe tokia, kad yra mineti aromatai ir skoniai. Taip kaip yra spalvu atspalviai, garsu pustoniai ir t.t. Kazkam ju analize kasdienybe ir darbas, kazkam hobis, kitiems visiskai tas pats - svarbu alkoholio koncentracija. Jei man vyno skoniai neidomu, ar tai gynybiskumas? Kiekvienam pazinimui reikia laiko ir lesu. As juos skiriui kitiems reikalams. Isgerdamas max buteli balto vyno per menesi, elementariai neturiu galimybes gilintis kuo skiriasi vienas aromatas nuo kito. Jis paprasciausiai pamirstamas. Todel pasirinkimas elementarus - kaina, kuria tuo metu noretum moket uz 0,75l ir prisiminimai apie etiketes. > > "Chikipiki" <chikipiki________@tut.by> wrote in message news:h6h3aa$nae$1@trimpas.omnitel.net... >> Tiek daug išvedžiojimų ir viskas vien tam, kad pabėgti nuo realybės... Tiesiog chrestomatinis užsispyrusio gynybiškumo pavyzdys :) Ta proga prisiminiau save patį prieš kokį dešimt metų. Tuomet iš didelio skepsio vyno atžvilgiu pradėjau jį ragauti, norėdamas praktiškai įrodyti, kad visas tas vynas yra tik marketingas ir įvaizdis. Ačiū dievui, nebuvau TOKS užsispyręs, kad aprioriškai neigčiau naujas patirtis ir tokiu būdu įkalinčiau save savo paties sukurtame narve... >> >> Nepriklausomai nuo to, ką jūs kalbėtumėte, kolegos, realybė yra tokia, kad vynas (jei kalbėsim apie jį) iš tiesų pasižymi milžiniška skonio ir aromato įvairove, kurią sąlygoja ne ragautojo lūkesčiai ir fantazijos, o vyno cheminė sudėtis. Neturiu tikslo trūks plyš ką nors įrodyti, bet pradžiai gal paskaitykite kad ir čia: http://www.vynozurnalas.lt/index.php?&page=460 >> >>