Tema: Re: OT: Kavos aparatai
Autorius: Audrius K.
Data: 2014-04-15 19:30:41
Kaip ziuri i sita kavamale:

http://www.amazon.de/Gastroback-42639-Mahlgradeinstellungen-Bohnenbehälter-Siebträger-Adapter/dp/B005KOJW0A/ref=pd_sim_k_8?ie=UTF8&refRID=0V84CKCKWN9SVZ3660CW



Ir sita aparata:

http://www.amazon.de/Gastroback-42636-Espresso-Advanced-Control/dp/B007WR3OXO/ref=pd_sim_k_1?ie=UTF8&refRID=05QRMQAG4KMA18Q08JVJ

Audrius K.



On 2014-04-15 18:09, Bronco wrote:
> On 2014-04-15 16:08, Naras wrote:
>> O jeigu vistik apsisprendziau naudoti pilna automatini, su kapucino,
>> late gamyba. Ir kad reiktu kuo maziau prieziuros. Na tarkim iki 3000lt
>> Ka pasiulytum? Kokie brandai turetu buti labiau ziurimi?
>
> Pilnas automatas, kad PATS pagamintų GERĄ kapučino ir latė iki 3000 ltl?
> Tokie neegzistuoja! Arba bus ten kapučino ir latė parodija. Pasižiūrėk
> youtubėje kaip gaminamas kapučino ir latė, paskui pabandyk įsivaizduoti,
> kaip analogišką procesą turinti gaminti mašinerija atrodytų ir kiek jį
> galėtų kainuoti. Juk gaminant šiuos gėrimus, svarbu ne tik "kas"
> užmaišyta, suplakta, bet ir kaip viskas po to supilta ir patiekta. Net
> žmogui tenka pasimokyti ir įgyti įgūdžiu, kol pradeda viską daugmaž
> teisingai gaminti.
>
> 3000 ltl plius minus pakaktų GERAM vienos kameros buitiniam espresso
> kavos aparatui su rageliu ir gerai pradinio lygio kavos pupelių girninei
> malimo mašinėlei. Kapučino ir latė gamintum nuostabų, bet gamintum pats,
> savo rankutėmis ir be jokių automatikų. O jei kapučino ir latė būtų tavo
> labai dažnai geriamas kavos tipas, tai reiktų arba pirkti brangesnį
> dviejų kamerų espresso aparatą, nes su viena kamera yra nelabai patogu
> gaminti, ypač, kai reik pagamint iškart kelis puodelius kompanijai
> žmonių, arba nusipirkti automatinį pieno ruošimo aparatą.
>
> Pvz.:
>
> https://www.espressocoffeeshop.com/index.php?route=product/product&path=140_141_143&product_id=172
>
>
> +
>
> (optional)
>
> http://www.amazon.de/gp/product/B005K229RA/ref=oh_details_o09_s00_i00?ie=UTF8&psc=1
>
>
> Aišku, šildydamas ir garais po spaudimu plakdamas pieną savo rankomis
> padarysi dar geriau (kai įgausi įgūdžių), nei šis aparatas, bet ir jo
> išgaunamas rezultatas pakankamai neblogas. Tokį turiu ir naudoju. Kai
> reikia vieno ar dviejų puodelių kapučino, gaminu pieno putą pats su
> garais, bet jei yra svečių, tai paprašau pagalbos pas šitą Gastroback :)
>
>