Kaip ziuri i sita kavamale: http://www.amazon.de/Gastroback-42639-Mahlgradeinstellungen-Bohnenbehälter-Siebträger-Adapter/dp/B005KOJW0A/ref=pd_sim_k_8?ie=UTF8&refRID=0V84CKCKWN9SVZ3660CW Ir sita aparata: http://www.amazon.de/Gastroback-42636-Espresso-Advanced-Control/dp/B007WR3OXO/ref=pd_sim_k_1?ie=UTF8&refRID=05QRMQAG4KMA18Q08JVJ Audrius K. On 2014-04-15 18:09, Bronco wrote: > On 2014-04-15 16:08, Naras wrote: >> O jeigu vistik apsisprendziau naudoti pilna automatini, su kapucino, >> late gamyba. Ir kad reiktu kuo maziau prieziuros. Na tarkim iki 3000lt >> Ka pasiulytum? Kokie brandai turetu buti labiau ziurimi? > > Pilnas automatas, kad PATS pagamintų GERĄ kapučino ir latė iki 3000 ltl? > Tokie neegzistuoja! Arba bus ten kapučino ir latė parodija. Pasižiūrėk > youtubėje kaip gaminamas kapučino ir latė, paskui pabandyk įsivaizduoti, > kaip analogišką procesą turinti gaminti mašinerija atrodytų ir kiek jį > galėtų kainuoti. Juk gaminant šiuos gėrimus, svarbu ne tik "kas" > užmaišyta, suplakta, bet ir kaip viskas po to supilta ir patiekta. Net > žmogui tenka pasimokyti ir įgyti įgūdžiu, kol pradeda viską daugmaž > teisingai gaminti. > > 3000 ltl plius minus pakaktų GERAM vienos kameros buitiniam espresso > kavos aparatui su rageliu ir gerai pradinio lygio kavos pupelių girninei > malimo mašinėlei. Kapučino ir latė gamintum nuostabų, bet gamintum pats, > savo rankutėmis ir be jokių automatikų. O jei kapučino ir latė būtų tavo > labai dažnai geriamas kavos tipas, tai reiktų arba pirkti brangesnį > dviejų kamerų espresso aparatą, nes su viena kamera yra nelabai patogu > gaminti, ypač, kai reik pagamint iškart kelis puodelius kompanijai > žmonių, arba nusipirkti automatinį pieno ruošimo aparatą. > > Pvz.: > > https://www.espressocoffeeshop.com/index.php?route=product/product&path=140_141_143&product_id=172 > > > + > > (optional) > > http://www.amazon.de/gp/product/B005K229RA/ref=oh_details_o09_s00_i00?ie=UTF8&psc=1 > > > Aišku, šildydamas ir garais po spaudimu plakdamas pieną savo rankomis > padarysi dar geriau (kai įgausi įgūdžių), nei šis aparatas, bet ir jo > išgaunamas rezultatas pakankamai neblogas. Tokį turiu ir naudoju. Kai > reikia vieno ar dviejų puodelių kapučino, gaminu pieno putą pats su > garais, bet jei yra svečių, tai paprašau pagalbos pas šitą Gastroback :) > >