na, gal nereikia klaidinti, lyginam ne mersa su zaporozhieciu, nespresso aukstai pakankamai stovi: http://www.coffeereview.com/advancedsearch.cfm viena is nespresso rusiu - 91balai. http://www.coffeereview.com/review.cfm?ID=1803 geriausios kavos - 97 tik kelios, pagrinde 94-95. palyginimui - illy ~89-90, jacobs <80 ir t.t. kazkaip pats vis apie ta "procesa", ir apie "teisinga" iranga.. ir dar matyt iranga tuo teisingesne kuo labiau virs 1000 eur kainuoja, ar ne? imho geriau apie skoni pasnekam. vat pvz kur paciam vilniuj teisinga kava gaminama? nueisiu paragaut, tikrai idomu palygint. "Bronco" <TRINTI_bronco.mail@gmail.com> wrote in message news:ka26fn$nt2$1@trimpas.omnitel.net... On 2012-12-08 11:52, simakas wrote: > na, jeigu yra principinis nusistatymas, tai sunku kalbeti. mano klausimas > pries tai ir buvo apie tiesiog skonio palyginima. teorija ir visu > proceduru > ismanymas, bei forumu skaitymas yra ok, bet imho nereikia but vergu > ceremoniju. Tai ar tikrai is to, ka as parasiau, galima susidaryti isvada, jog as apie kava orientuojuosi tik is forumu? Gi, net apie nespresso kapsulini aparata ir tai snekejau is grynai savo patirties, nes toki aparata turiu ir, be abejo, geriau ivairiu rusiu nespresso kava. Nejaugi reikia butinai visus variantus isragauti norint isdristi kazka parasyti njusuose, net jei is anksto zinai, jog net TEORISKAI ten stebuklu nebus, nes pats gamybos principas priestarauja skanaus sviezio espresso gamybos metodui? Net neaisku, kodel tau tokie klausimai kyla. Naturali espresso kava, pagaminta su teisinga iranga ir is svieziai sumaltu kavos pupeliu yra visai kita "lyga", lyginant su kapsuliniais aparatais. Jau vien mintis daryti tarp ju lyginimus yra, svelniai tariant, kvaila. Zaporozietis ir Mersedesas abu yra auto, bet aptikti juos viename palyginime butu kebloka del tos pacios priezasties - neverta lyginti nesulyginamu dalyku. Tsakant, muses ir kotletai lyginami atskirai :)