o siaip, panasiai, kaip cc, - kulinarinemis vizijomis megaujuosi. bus daug visokiu pyragu. vienas is ju- butinai su pangasiju file idaru. tuo paciu, kur maximos savo metu placiai reklamavo, o as, kol gyvas neparagauciau, jei ne mama. tikrai gera zuvis- geresne uz karpi. dar sugalvojau, kaip zasi kepsiu- nulupsiu oda, isrankiosiu kaulus , o mesas pasmulkinsiu. tada kaulus ilgai virsiu, kol didzioji dalis skyscio nugaruos, ir sultini sumaisysiu su svieziai saldytomis prieskoninemis zolemis ir visokiais cesnakais. dar idesiu sviesto, dziovintu obuoliu ir gal apelsino(dar neapsisprendziau). tada- viska sumaisysiu, sudesiu atgal i oda ir, uzsiuves, kepsiu.manau, kad iseis gal ir riebybe, bet bus skanu. dar nesugalvojau, ka su zasies kaklu darysiu. tikriausiai koki supervedara. -- Komentuoju straipsnį http://www.culture.lt/satenai/?st_id=16692