labas rytas, ivsiuk. paprastai, bet gardžiai valgai. Aš irgi mėgstu ant sviesto pakeptus grybus, prieš tai neapvirtus. Taip jie kur kas skanesni ir aromatingesni. Prieš tai apvirt reiktų nbent trečiarūšius. Aš aplamai viską mėgstu kept ant sviesto - baltą sūrį, tiesiog arba blynelių tešlos įdare, vištos ar kalakuto krūtinėlę, supjaustytą skersais skrituliukais - jiems ir lašišai tereikia kokių penkių minučių kepimo. O ir kiaulienos karbonadas pamirkytas kiaušinyje ir džiuvėsėliuose, skaniausias keptas svieste. Sviestas - tai kone visa prancūzų virtuvės paslaptis. Taip kaip lietuviškos - spirgučių su grietine padažas. Jei dėsi jo ant miežių košės, ant virtų žirnių, makaronų, koldūnų ar tiesiog išvirtų bulvių, viskas bus taip pat skanu kaip ir cepelinai. O kefyras - gruzinų išradimas, yra geriau, nei rugpienis. -- Komentuoju straipsnį http://www.culture.lt/lmenas/?st_id=19906