Man geriausiai išeina (dar nebuvo, kad neišeitų) alaus duona: 280ml šviesaus alaus, 2 v.š. medaus, 1 v. š. aliejaus (dažniau dedu 20 g sviesto) 480 gr kvietinių miltų (geriau rupių arba maišyt su ruginiais) 7 gr sausų mielių, 2 a.š. kmynų, 1 a.š. druskos. Kept su greita programa, nors pagal recptą reikėjo pagrindine kept, vidutinio dydžio kepaliuką. Apskritai šimtai išbandytų duonkepės receptų ir patarimų yra supermamose: http://www.supermama.lt/forumas/lofiversion/index.php/t475625.html On 2009.10.26 12:28, unce wrote: > Sveiki. Pasidalinkite praрau savo firminiais duonos ar bulkos ar kokiш kitш > kepiniш receptais naudojant duonkepж. > > Naudoju tik savaitж, kol kas mлgstamiausias рis kaюkuriame forume atkastas > receptas: > > 60g smulkiais gabalлliais supjaustyto kambario temperatыros sviesto > 2 a.р. druskos > 2 v.р. cukraus > 310ml pieno > 470g miltш > 3v.р. saulлgrаюш > 5g (1,5 a.р.) sausш mieliш > Programa - pagrindinл, 1 kg, apskrudimas - didюiausias. > >