Radau receptą būtent Moulinexams: Moulinex'inė ciabatta 450 ml vandens 5 v.š. alyvuogių aliejaus 2,5 a.š. druskos 760 g miltų 2,5 a.š. sausų mielių supilti vandenį, aliejų, druską, miltus, mieles, nustatyti programą 13 (mielinės tešlos paruošimas). tešlą išimti ant pabarstyto miltais stalo, suformuoti aštuonias pailgas bandeles, valandą pakildinti 25 laipsnių temp., tada aptepti alyvuogių aliejumi ir 25 min. kepti iki 240 įkaitintoje orkaitėje, į skardą kartu įdėti indą su vandeniu, kad garuotų ir drėkintų orą. On 2009.10.27 18:02, (1) wrote: > Bent jau Moulinex'as ciabatai tik tesla ismaiso, kepti reikia orkaitej. > > "TranZOO"<laisku@nera.net> wrote in message > news:hc6qdg$180$1@trimpas.omnitel.net... >> o ciabata galima duonkepej iskept? >> >> -- >> T >> >> "unce"<info@delfi.lt> wrote in message >> news:hc3tk6$9qe$1@trimpas.omnitel.net... >>> Sveiki. Pasidalinkite praрau savo firminiais duonos ar bulkos ar kokiш >>> kitш >>> kepiniш receptais naudojant duonkepж. >>> >>> Naudoju tik savaitж, kol kas mлgstamiausias рis kaюkuriame forume >>> atkastas >>> receptas: >>> >>> 60g smulkiais gabalлliais supjaustyto kambario temperatыros sviesto >>> 2 a.р. druskos >>> 2 v.р. cukraus >>> 310ml pieno >>> 470g miltш >>> 3v.р. saulлgrаюш >>> 5g (1,5 a.р.) sausш mieliш >>> Programa - pagrindinл, 1 kg, apskrudimas - didюiausias. >>> >>> > >