tai vat kad :) po keliu sugadintu duonu nebesinoretu ir bandyti toliau :) tai kaip suprantu, duokepej pakildina? tada rankiniu budu darant, pakildinti ir kepti po to? ar dar ką nors gudraus tas daiktas daro? :) "Junda" <junda@dtiltas.lt> wrote in message news:hcchna$45n$1@trimpas.omnitel.net... > Aš irgi manau, kad gautųsi, bet va būtų klausimas kokią temp. ir režimą > parinkt orkaitėje? Ir kiek laiko kept. Va čia yra nuostabi majonezinė > duona, parašyta, kaip kept duonkepėj ir orkaitėj, tada aišku: > http://www.delona.lt/balta-kvietine-duona-su-majonezu,87.html > > > On 2009.10.29 09:33, Anita wrote: >> biski ne i tema paklausiu , o kepant duona ne duonkepej pagal situos >> receptus, gautusi? >> >> "unce"<info@delfi.lt> wrote in message >> news:hc3tk6$9qe$1@trimpas.omnitel.net... >>> Sveiki. Pasidalinkite pra?au savo firminiais duonos ar bulkos ar koki? >>> kit? kepini? receptais naudojant duonkep?. >>> >>> Naudoju tik savait?, kol kas m?gstamiausias ?is ka?kuriame forume >>> atkastas >>> receptas: >>> >>> 60g smulkiais gabal?liais supjaustyto kambario temperat?ros sviesto >>> 2 a.?. druskos >>> 2 v.?. cukraus >>> 310ml pieno >>> 470g milt? >>> 3v.?. saul?gr??? >>> 5g (1,5 a.?.) saus? mieli? >>> Programa - pagrindin?, 1 kg, apskrudimas - did?iausias. >>> >> >> >