Aš irgi manau, kad gautųsi, bet va būtų klausimas kokią temp. ir režimą parinkt orkaitėje? Ir kiek laiko kept. Va čia yra nuostabi majonezinė duona, parašyta, kaip kept duonkepėj ir orkaitėj, tada aišku: http://www.delona.lt/balta-kvietine-duona-su-majonezu,87.html On 2009.10.29 09:33, Anita wrote: > biski ne i tema paklausiu , o kepant duona ne duonkepej pagal situos > receptus, gautusi? > > "unce"<info@delfi.lt> wrote in message > news:hc3tk6$9qe$1@trimpas.omnitel.net... >> Sveiki. Pasidalinkite praрau savo firminiais duonos ar bulkos ar kokiш >> kitш kepiniш receptais naudojant duonkepж. >> >> Naudoju tik savaitж, kol kas mлgstamiausias рis kaюkuriame forume atkastas >> receptas: >> >> 60g smulkiais gabalлliais supjaustyto kambario temperatыros sviesto >> 2 a.р. druskos >> 2 v.р. cukraus >> 310ml pieno >> 470g miltш >> 3v.р. saulлgrаюш >> 5g (1,5 a.р.) sausш mieliш >> Programa - pagrindinл, 1 kg, apskrudimas - didюiausias. >> > >