Dar yra nuostabi salyklinė duona, išeina fantastiško skonio. 4 g mielių 500 g miltų 2 v. š. aliejaus 3 v. š. salyklo sauso 1,5 a.š. medaus 1,5 a.š. druskos 320 ml vandens ir kokių nors priedų, recepte buvo razinos, bet kadangi mano šeima nelabai jas mėgsta, tai dedu juodgrūdės, moliūgo sėklų, linų sėmenų, kmynų, saulėgrąžų džiov. morkų, kas po ranką, tą įmetu. Kept greita programa (apie 2 val. ciklas). On 2009.10.26 14:12, Junda wrote: > Ant mano duonkepės yra Basic programa ir joje dar yra Rapid programa, ji > trunka 1.55 val. Minko 20 min., kildina valandą beveik ir kepa 40 min. > > > > > On 2009.10.26 13:31, unce wrote: >> Dëkui. >> Greita tai kur ~2h, ar iðvis greitasis 1h reþimas? >> >> "Junda"<junda@dtiltas.lt> wrote in message >> news:hc413j$g5d$1@trimpas.omnitel.net... >>> Man geriausiai iðeina (dar nebuvo, kad neiðeitø) alaus duona: >>> >>> 280ml ðviesaus alaus, >>> 2 v.ð. medaus, >>> 1 v. ð. aliejaus (daþniau dedu 20 g sviesto) >>> 480 gr kvietiniø miltø (geriau rupiø arba maiðyt su ruginiais) >>> 7 gr sausø mieliø, >>> 2 a.ð. kmynø, >>> 1 a.ð. druskos. >>> Kept su greita programa, nors pagal recptà reikëjo pagrindine kept, >>> vidutinio dydþio kepaliukà. >>> >>> Apskritai ðimtai iðbandytø duonkepës receptø ir patarimø yra >>> supermamose: >>> http://www.supermama.lt/forumas/lofiversion/index.php/t475625.html >>> >>> >>> On 2009.10.26 12:28, unce wrote: >>>> Sveiki. Pasidalinkite pra?au savo firminiais duonos ar bulkos ar koki? >>>> kit? >>>> kepini? receptais naudojant duonkep?. >>>> >>>> Naudoju tik savait?, kol kas m?gstamiausias ?is ka?kuriame forume >>>> atkastas >>>> receptas: >>>> >>>> 60g smulkiais gabal?liais supjaustyto kambario temperat?ros sviesto >>>> 2 a.?. druskos >>>> 2 v.?. cukraus >>>> 310ml pieno >>>> 470g milt? >>>> 3v.?. saul?gr??? >>>> 5g (1,5 a.?.) saus? mieli? >>>> Programa - pagrindin?, 1 kg, apskrudimas - did?iausias. >>>> >>>> >>> >> >> >