Tai recepte ir nesakoma kepti duonkepėj, tik kildinti... O kildinas ten nuostabiai, nes šildo. On 2009.10.28 09:37, SMart wrote: > Ciabatai reikia daugiau laiko subręsti ir jos konsistencija turi būti > stipriai skystesnė nei kepamos duonkepėje. Su ingridientais gal ir gerai > viskas, bet brandinti reikėtų ~12 val. Duonkepėje nepavyks padaryt. tiek > dėl formos tiek dėl tokios programos nebuvimo. > > Iš lietuviškų arčiausiai tiesos yra čia: > http://kepejaibestabdziu.blogspot.com/2009/06/ciabatta-italiska-slepete.html > > > pagarbiai, > M. > > > > >> Duok ciabatos recepta >> >> "SMart" <strazdaitis[pleeeeznospam]@gmail.com> wrote in message >> news:hc7jgn$67b$1@trimpas.omnitel.net... >>> Batonas čia o ne ciabatta .... >>> >>> >>>> 450 ml vandens >>>> 5 v.š. alyvuogių aliejaus >>>> 2,5 a.š. druskos >>>> 760 g miltų >>>> 2,5 a.š. sausų mielių >>> > >