Ypach tai taikytina jautienai, rimti mesininkai jautiena palaiko 21 diena tam kad subrestu ir tik tada paduoda ant prekystalio, nes kaip ir minejai taip ten vyksta chem procesai skyla pieno rugstys ( cia jei neklystu) ir po to mesike tampa minkstute ir gardute :) ALORA wrote: > vokietijoj laidą žiūrėjau apie mėsos kokybę, tai ten kaip tokio skysčių > buvimo priežastis buvo nurodytas pernelyg greitas skerdienos padavimas į > prekybą. Tipo, kokybiška mėsa yra po skerdimo truputėlį pakabojus, ir > vienas skerdikas, delikatesinės mėsos tiekėjas, porino, kad mėsoje tuo > metu vyksta visokios pieno rūgšties reakcijos (brendimu tai vadina) ir > mėsa praranda 20 proc. svorio. Tai tas vandenėlis, ištekantis iš dar > biškį gyvos mėsos. > > "neklausiu" <neklausk@nieko.lt> wrote in message > news:iree10$o6i$1@trimpas.omnitel.net... >> Beje man kilo itarimas, kad Norfoje jau pilnai darbuojasi mesos >> prisotinimo vandeniu aparatai. Mesa nesaldyta, o vandens labai daug >> isbego ir kazkokia sunkoka ji pasidare. Be to, ten po mesa sudeta >> parduotuveje - pelkes buvo. Per kazkuria laida (paskutine instancija?) >> rode, kad imone kurios pavadinimas pasibaigia "mazmena" tokius >> aparatus isigijo. Perfrazuojant suki "dar vakar ganesi Lietuvos >> pievose, o siandien jau prisvirksta vandens"... >> >> >> "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message >> news:ir2prd$m8n$1@trimpas.omnitel.net... >>> gal su šakėmis krovė? :) >>> bet pranešti tai tikrai reikia >>> >>> "Junda" <junda@dtiltas.lt> wrote in message >>> news:ir140o$th3$1@trimpas.omnitel.net... >>>> O tie Kotany ne austriški? Šiaip tai į tokią pakuotę tikrai niekas >>>> negalėjo įlįst, tai vadinas tokie ir sufasuoti, iš ko darau išvadą, >>>> kad ne Norfa kalta, o tokius prieskonius galima visur nusipirkt. >>>> >>>> Kandžių sezonas tai jau senokai prasidėjo, tiesa, vis iš kaimynų >>>> atkeliauja tos bjaurybės... >>> >>> >>