Tema: Re: prieskoniai is norfos - atsargiai
Autorius: shimtas kinieciu
Data: 2011-05-26 22:56:32
tai tu fokieciu nelygynk su teisinga oiropa.
tikras maistas veisesi palei mediteraneja ;)
"ALORA" wrote in message news:irmatc$vb1$1@trimpas.omnitel.net...
tai tada nelygink UK su Vakarų europa. Bo didžiausioj vakarų europos šalyje
yra kiauliaėdystė ir bulbiaėdystė ir dešrelės, kuriose
mėsos nei skonio, nei kvapo. ir manau, ne tik DE, bet ir visoj germaniškos
vakarų europoj. tad mažiau burbėk, jam mėsos gabalą,
tikrai rasi tinkamą lietuvoj ir kepk steiką su visom kultūrom :)
"trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message
news:irlkai$4hs$1@trimpas.omnitel.net...
> Nu pvz Airijoje arba UK pas miasnykus steikas kaip steikas pabandintas ir
> vse dela ir be jiokiu ipatingu kainu uzlauzimu, matai pas juos yra
> jautienos vartojimas nemenkas na ir aisku su tuo susijusi kultura, gi pas
> mus rytu europiecius visiskas totaline kiauliaedyste, o jautiena tai
> kazkaip visai ne kas.
>
>
> ALORA wrote:
>> aiškiai neturi žalio supratimo, kokios jautienos galima nusipirkti
>> 'vakarų' europoje...
>> brandintos jautienos lietuvoje tikrai būdavo, bent jau anksčiau ir ji ne
>> prastesnė nei vakaruose, tik daug daug pigesnė
>>
>> "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message
>> news:irl86e$gn1$1@trimpas.omnitel.net...
>>> mniam, o gal kas nors kokios literaturos ta tema turi? nes kiek ieskojau
>>> internete, tai labai jau skupai tos info apie mesos brandinima, beje
>>> Lietuvoje + rytu europoje niekur geros jautienos ir negausi nes jos
>>> nebrandina o deda ant prekystalio iskarto ir po to jinai kaip bato padas
>>> tiek skoniu tiek tekstura.
>>
>>