pelėsinio sūrio irgi nevalgai? :) Arba apskritai sūrio, juk jis irgi fermentuotas - bakterijų apvalgytas :) o dėl mėsos, čia ne naujiena, kad dauguma rūšių geriausiai įsisavinamos pagulėjusios. Kadangi žmogus yra visaėdis, truputį pagulėjusi dvėseliena jo neturėtų pribaigti :) Va kiek tas 'truputis', čia jau kitas klausimas. beje, vokietijoje kaip tik šiuo metu mirinėjama nuo ispaniškų agurkų, nors jie ir visiškai švieži... "sonca" <anzelmas@matutis.lt> wrote in message news:irlbgg$llg$1@trimpas.omnitel.net... > Nepabijokim žodžio smarvė :) nesuprantu kam valgyt supuvusią mėsą? Tradicijos gal? Pas mane kaime niekas nieko nebrandindavo, ir > su ta mėsa viskas gerai būdavo. > >> Žinoma, juos nupjaustydavo, mėsa atrodė labai gražiai, bet gurmanai kalbėjo apie savitą kvapą :) >