Nu ale tiksliai :) Brandinimas – tai natūralus biocheminis procesas nenaudojant chemikalų. Skerdiena paprastai brandinama pakabinus ją vakuume ir 9-21 dieną palaikant vėsią temperatūrą (0-4° C). Kaip sako specialistai, mėsai reikia “išsikabėti”. Brandinant, per pirmąją parą mėsa netenka 1 proc. svorio, vėliau – po 0,5 proc. kasdien (išgaruoja drgėmė). "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message news:iribni$2gt$1@trimpas.omnitel.net... > jo, kažkas tokio. > > Betgi nelaikoma virtuvėj ant stalo, o tam tikromis sąlygomis, po pusė > karvės tvarkingai pakabinta. > O normaliam vartojimui 5 dienas ar pan. turi pakabot > > "sonca" <anzelmas@matutis.lt> wrote in message > news:iri5ec$mp5$1@trimpas.omnitel.net... >> Ten jau aparikais viskas būna apėję ir arčiau kaip per pusę kilometro be >> dujokaukės neprieisi :) 21 diena, ar tikrai? > >