Tokios kaip Italijoje dar nesu mates. Pas juos storas traskantis padas, TIKRI pomidorai, ingredientu minimaliai. Pas mus padas plonas, privaryta kazkokiu neaiskiu desru, kumpiu ar neduokdieve farso. Kazdada bandziau vilniaus arotimenta, tai skrandis stodavo tai dienai kaip taisykle.. Skaniausia pica namie, gi elementarus patiekalas, nereikia jokiu kulinariniu sugebejimu.. Bet idomus fenomenas. Suvalgai musu picerijoje pica ir skrandis stoja. Suvalgai namie visa kepimo bleka (kiek lieka ryte pabaigi) ir skrandis dirba be problemu.. 2009/03/23 11:55, Silvano rašė: > yra kazkoks rosmarino vilniaus g....italai sako, kad ten beveik tokia pati > kaip italijoje....pats dar nebandziau ... > > "Zlatan" <Zlatan@nomail.net> wrote in message > news:gq7kdo$jel$1@trimpas.omnitel.net... >> Laba diena, >> gal kas zinot, kur Vilniuj kepa teisinga pica? Buciau dekingas uz info, >> nes po poros paskutiniu paragavimu jau gera pusmeti picos nevalgiau:) >> Aciu > >