"silentwatcher" <nera@mai.lo> wrote in message news:gqa9a7$5dk$1@trimpas.omnitel.net... >1 saukstas alyvuogiu aliejaus > 1 svogunas > 2 skilt. cesnako > 1 skardine kons. pomidoru (425 g) > 1 saukstelis dziovinto baziliko > 1 saukstelis dziovinto raudonelio > 1 saukstelis cukraus > > Ikaitintame aliejuje apkepti svogunus. Sudeti cesnaka ir dar truputi > pakepti. Sudeti likusius ingredientus ir virti, kol sutirstes (apie 20 > min.). Atvesusi padaza tepti ant picos pagrindo. Knygoje raso, kad si > padaza galima pasidaryt is anksto ir laikyti saldyta iki 2 men. > Pirmas ir vienintelis padazas, kuri dariau picai, bet visai patiko :) As sekmadieni panasiai toki dariau,bet neturejau kons.pomidoru,tai dejau pomidoru pasta.Butu buve neblogai,jei i pabaiga nebuciau "dasiprotejes" tirsto modenos balzaminio acto sliukstelt - sugadinau viska:(