man tai juokingai atrodo tas provinciališkas saviplakos įprotis - lietuviai durni, lietuviai nemoka valgyti, lietuviai tą, lietuviai aną :))) kaimas. p.s. esau buvęs keletoje picerijų ne lietuvoje, kurių savininkai - italai, esminių skirtumų tarp mūsų šalyje populiarių picų ir ten gaminamų nepajutau. o ir šiaip, apie kitose šalyse pamėgtas storapades picas a la Pizza Hut, galiu pasakyti - batonas su taukais. "PetrasM" <mpet@delfi.lt> wrote in message news:gq7oj9$r35$1@trimpas.omnitel.net... > Siaip realiai nereiketu lyginti lietuvisku picu su italiskom. > > Italijoje paragauta ir ispudis skoninis ir visoks kitoks susidares > pakankamai aiskus. > Nera didele esme kur tu peciuj ar krosni kepsi pica. > Is ko ir kaip gaminama tesla yra vienas pagrindinis dalykas. > Ingredientai kurie dedami lietuvoje, matyt italams megstantiems picas > sukeltu susidomejima, todel, kad tiek nesamoniu deti ant picu pas mumis > sugalvota matomai pagal lietuviu bruoza DAUG ir - su kečupu. > Nereikia ir lyginti ingredientu kokybes, nes ir taip viskas aisku. > Nu ir be abejo tradicijos! > > Bet matyt kazka panasaus tikrai Vilniuje imanoma rast. Bandyt italisko > tipo picerijas... > > > > > > "azero" <nesakysiu@spam.lt> wrote in message > news:gq7nj0$pd1$1@trimpas.omnitel.net... >> Zlatan wrote: >>> Laba diena, >>> gal kas zinot, kur Vilniuj kepa teisinga pica? Buciau dekingas uz info, >>> nes po poros paskutiniu paragavimu jau gera pusmeti picos nevalgiau:) >> >> Xmm, o Užupio picerija? Aišku aš tik preitą vasarą ten paskutinį syk >> buvau, bet jie kepa bent picas pečiuj :) A, man skanu, bet kažkada ten >> užsisakiau vegetarišką - buvo persūdyta, nors kitus kartus viskas ok >> buvo. > >