Kroatijoj Zadare senamiestyje buvom rade viena italiska picerija i kuria visalaik eiles budavo po 20 min. laukt, bet picos neispasakyto skonio, tokiu Italijoj niekur neteko valgyt, jau nekalbant apie Lietuva.. "azero" <nesakysiu@spam.lt> wrote in message news:gq7qq5$uu7$1@trimpas.omnitel.net... > PetrasM wrote: >> Siaip realiai nereiketu lyginti lietuvisku picu su italiskom. >> >> Italijoje paragauta ir ispudis skoninis ir visoks kitoks susidares >> pakankamai aiskus. >> Nera didele esme kur tu peciuj ar krosni kepsi pica. >> Is ko ir kaip gaminama tesla yra vienas pagrindinis dalykas. >> Ingredientai kurie dedami lietuvoje, matyt italams megstantiems picas >> sukeltu susidomejima, todel, kad tiek nesamoniu deti ant picu pas mumis >> sugalvota matomai pagal lietuviu bruoza DAUG ir - su ke?upu. >> Nereikia ir lyginti ingredientu kokybes, nes ir taip viskas aisku. >> Nu ir be abejo tradicijos! >> >> Bet matyt kazka panasaus tikrai Vilniuje imanoma rast. Bandyt italisko >> tipo picerijas... > > Na, taip, aš irgi esu valgęs Kroatijoj picas kurios kaip ir Itališkos > "burnoj tirpsta" na, bet Lietuva yra Lietuva :) > > Manau, kad nebūtinai pica turi būti autentiška, kad būtų skani. Man pvz > skaniausia paties gaminta su sluoksniuota tešla orkaitėj, namų sąlygom, > bet ar ją jau galima vadint pica? :) > > -- > Vaidas