nujo, ir dar nuo skonio priklauso. Nebūtų daug skonių, nebūtų daug variantų:) be to, kiekviename krašte patiekalai irgi yra pritaikomi vietiniam skoniui ir jeigu kam patinka kečupas ar majonezas ant picos - o kodėl gi ne? Vokietijoj nesu valgiusi picos, kuri man skani, nors nemažai teko pas italus valgyti. Bet reikia pripažinti, kad padas daugumos buvo labai geras - plonytis ir traškus. Nu bet ant viršaus - ką aš žinau, kažkokias beryšybes jie ten deda. Gerai, kad mažai, galima nukrapštyti ir suvalgyti tik bulką su padažu ir sūriu:) Žodžiu, jei "tikra" itališka, tai geriausia margarita. Beje, pomidorų padažas tai dedamas ant picos... "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:gqa5bi$tlj$1@trimpas.omnitel.net... > > > Kazkada senaai senai per vokieciu TV reklamuodavo Pizza Grossa - atseit > labai traskus padas,kad net sipuliukai i sonus laksto :) > Vaziavau i Vokietija,tai kaimynas paprase uzvezt jo dukrai siuntinuka i > Hanoveri.Pasirodo ji ten dirbo padavalka italiskame kaboke.Kai atejome i > vidu,italas uztaise vaises ir pavaisino ta Pizza Grossa......Kai veliau > man kas nors siulydavo paragaut picos,atsikalbinedavau kiek imanydamas,nes > kitokios nebuvau ragaves,o sitoji grossa,tai nepatiko ziauriai.O kartu > buves mano draugas ,sulapnojo ir mano ir savo porcija ir baisiausiai > isgyre ja. > O stai veliau visas picas lygindavau su cili picomis,nes pripratino > pazystmai jas valgyt.Ir neisivaizdavau,kad gali but kitaip pagaminta > pica - ji buvo "tobula". > Todel pilnai sutinku su teiginiu,kad skirtinguose vietose ir gaminama > skirtingai.Bet visgi kazkokiu tai pagrindiniu postulatu reik laikytis ir > nepilt majonezo ar ketcupo ant jos :((( > >