man vienas italas sakė, kad pas mus ne pica, o quiche (kyš). Bet jam patiko. ir nierks nesustojo. gal čia nuo skradžio priklauso?:) "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message news:gq7npl$poh$1@trimpas.omnitel.net... > Tokios kaip Italijoje dar nesu mates. Pas juos storas traskantis padas, > TIKRI pomidorai, ingredientu minimaliai. > > Pas mus padas plonas, privaryta kazkokiu neaiskiu desru, kumpiu ar > neduokdieve farso. Kazdada bandziau vilniaus arotimenta, tai skrandis > stodavo tai dienai kaip taisykle.. > > Skaniausia pica namie, gi elementarus patiekalas, nereikia jokiu > kulinariniu sugebejimu.. > > Bet idomus fenomenas. Suvalgai musu picerijoje pica ir skrandis stoja. > Suvalgai namie visa kepimo bleka (kiek lieka ryte pabaigi) ir skrandis > dirba be problemu.. >>