"ALORA" <aloros@kompas.de> wrote in message news:gqa4as$rpb$1@trimpas.omnitel.net... > As skaniausia pica valgiau Austrijoje, kepta bosnio ir Venecijoje, kepta > kazkokio siauraakio. Dauguma kitu "tikru" italisku picu as asmeniskai > tikrai daugiau nepirkciau Kazkada senaai senai per vokieciu TV reklamuodavo Pizza Grossa - atseit labai traskus padas,kad net sipuliukai i sonus laksto :) Vaziavau i Vokietija,tai kaimynas paprase uzvezt jo dukrai siuntinuka i Hanoveri.Pasirodo ji ten dirbo padavalka italiskame kaboke.Kai atejome i vidu,italas uztaise vaises ir pavaisino ta Pizza Grossa......Kai veliau man kas nors siulydavo paragaut picos,atsikalbinedavau kiek imanydamas,nes kitokios nebuvau ragaves,o sitoji grossa,tai nepatiko ziauriai.O kartu buves mano draugas ,sulapnojo ir mano ir savo porcija ir baisiausiai isgyre ja. O stai veliau visas picas lygindavau su cili picomis,nes pripratino pazystmai jas valgyt.Ir neisivaizdavau,kad gali but kitaip pagaminta pica - ji buvo "tobula". Todel pilnai sutinku su teiginiu,kad skirtinguose vietose ir gaminama skirtingai.Bet visgi kazkokiu tai pagrindiniu postulatu reik laikytis ir nepilt majonezo ar ketcupo ant jos :(((